Meniu site
  • Calendar
    «  August 2012  »
    LnMrMrcJoiVnSaDm
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    Sondajul nostru
    Evaluează site-ul meu
    Total răspunsuri: 25
    Căutare
    Mini Profil
    Vizitator

    Oaspete

    Oaspeții, vă rugăm să vă înregistrați sau să vă logați!

    Statistici
    Principală » 2012 » August » 31 » "Fantastic 4" gata de luptă în Asturias
    23:46
    "Fantastic 4" gata de luptă în Asturias




    Ferrol, Spania (VN) - În cazul în care acest Vuelta a España, nu a fost suficient de interesant, cele trei etape de alpinism brutale acest week-end va condimenta lucrurile chiar mai mult în ceea ce ar trebui să fie o bătălie palpitantă GC o parte din cele mai abrupte urca Spaniei.

    Joaquim Rodriguez (Katusha), poartă o subțire 13-două de plumb peste Alberto Contador (Saxo Bank-Tinkoff Banca) în trio-ul de etape decisive alpinism. Cu Chris Froome (Sky) la 51 secunde înapoi și Valverde Alejandro (Movistar), agățat acolo la 1:20 pe ritmul, una dintre "Fantastic Four" ar putea merge în continuare la distanță, cu tricou roșu liderul lui.

    Care o face rămâne de văzut. Ce e sigur este că acest week-end lung ar trebui să vedeți unele dintre cele mai intense ataca și de înaltă tensiune de curse a sezonului.

    "Exista patru noi pe partea de sus chiar acum, și vom merge în aceste trei etape mai dificile în munți, și după 13 de zile de curse, eu sunt sigur că unii dintre noi sunt de gând să arunce în aer", a spus Rodriguez. "Nu îmi pot imagina că diferențele vor fi strâns merge în ziua de odihnă a doua (marti)."

    După cinci finales scurte, Punchy rampă care s-au înclinat în favoarea stilului lui Rodriguez curse exploziv, modificările Vuelta uneltele și se mută în timp, mai mult susținută urca că, pe hârtie cel puțin, sunt mai adaptate pentru Contador și Froome.

    Contador, pentru unul, și-a atacat dar lipsiți de a câștiga o etapă și nu ar putea lupta la distanță tricou de liderul de la elastic Rodríguez în procesul timp de miercuri. Rodriguez a câștigat din nou timp de până urcare Ezaro joi și etapa de rulare de vineri într-Ferrol văzut un acord de încetare a focului între preferinte GC ca Steven Cummings punctată clar de o ruptura a pretinde victoria BMC Racing a doua etapă a acestui Vuelta.

    Contador a fost ascuțit cuțite săi și promite să atace în următoarele zile. În primul rând, el va fi în căutarea să scadă în continuare Froome-periculos, odată pentru totdeauna înainte de a întoarce atenția spre Rodríguez. Toată lumea este în așteptare pentru Contador pentru a face o mutare cursa de rupere, dar el a dat putin la distanță când a fost întrebat cum intenționează să concureze pe înalte alpinism.

    "Aceste următoarele trei zile va decide o mulțime", a spus Contador. "Mai urcă sunt mai bune pentru mine. Sper că picioarele răspund. Mă simt bine, iar noi vom juca tactica bazat pe ceea ce se întâmplă în fiecare zi. Am nevoie pentru a ataca, dar la fel Froome. Eu nu sunt singurul care trebuie să fie agresiv. "

    Rămâne de văzut dacă Contador poate stabili un atac de la distanță cum a făcut pentru a câștiga 2011 Giro d'Italia, când a pounced în apropierea bazei de Muntele Etna și rode departe cu tricou roz pentru totdeauna.

    Plutonul nu a văzut Contador a face cu succes un atac similar de la Giro de anul trecut. În 2011 Tour de France, atacurile sale nu a reușit pe Alpe d'Huez si el nu a concurat la mare, munte mai urca atunci în timp ce marginalizată de la interdicția de clenbuterol lui.

    Până în prezent, în acest Vuelta, Rodriguez a fost în măsură pentru a marca mută Contador și liderul global ia încrederea din prima jumătate a cursei în care el a fost capabil să răspundă Contador. De echitatie în tricoul liderului va ajuta, cu Katusha sportul regizorul Valerio Piva spunând că Rodríguez pot merge defensiv pentru a marca atacurile si apoi contra-ataca pentru a lua bonusuri de timp.

    Până în prezent, Rodriguez este regele bonusuri de timp, dar el spune că nu se așteaptă ca diferențele să fie atât de mici încât ei vor decide în cele din urmă cursa.

    "Până când vom ajunge la Madrid, după ce se află înaintea noastră, sincer, nu cred ca bonusurile vor deveni mult de un factor", a spus Rodriguez. "Cu brutalitatea a ceea ce se află înainte, decalajele de timp ar trebui să fie minute, nu secunde."

    Asta ar putea să nu fie cazul. Diferențele dintre lider patru au fost minime urcare, diferențele atât de mari de timp nu ar putea fi în joc, cu excepția cazului în cineva lovituri în sus și pierde roata.

    Setarea nu ar putea fi mai dramatic.

    Sâmbătă finisaje patrusprezecea stadiul în vârful Ancares accidentat, sălbatice urca într-o regiune muntoasă izolată, care adăpostește unele dintre Spania puținele rămase urși bruni.

    Etapă cincisprezecea duminică abordează Cat scurt, dar abrupt. 1 Alto Mirador înainte de Lagos urcare Covadonga, la 12 km, suficient de lung pentru a face unele daune la orice călăreț care este oprit jocul lui.

    De luni etapă este 185 km saisprezecea Vuelta lui Etapa Reina, cu brutalitate abrupt San Lorenzo și Cobertoria urcă înainte de summit-ul lung, slefuire Parajes. Organizatorii Race au decis sa se rasuceasca cutitul, chiar mai mult, luând în plutonul un drum de serviciu la o stațiune de schi să se finalizeze la Cuitu Nigro pe o fâșie îngustă de asfalt doar stabilite în această vară.

    Cea mai mare enigmă rămâne Froome, care în mod evident nu este același călăreț el a fost în luna iulie, dar care a rămas cu încăpățânare în lupta.

    De lider patru, Froome recunoaste ca a avut cele mai multe probleme cu mai scurtă, în cazul în care urcă exploziv Rodriguez și Valverde au făcut câștigurile lor. Froome asteptam la mai mult de la Time Trial de miercuri, cand a pierdut timp pentru a Contador și a făcut diferența nu Rodriguez și Valverde așa cum a sperat.

    Brit Kenya-născut luptat până explozive, 30 la suta rampe de Ezaro joi, dar el a fost capabil să răspundă agresiunii Contador, la Arrate și Valdezcaray mai devreme în Vuelta. Acesta va fi interesant pentru a vedea dacă are Froome de gaze în motorul său de a rezista atacului spaniol în următoarele trei zile.

    "Aceste zilele următoare vor sa ne-o mult", a spus Froome. "Am încercat să limiteze pierderile mele (joi), deoarece am știut că va fi greu pentru mine. Eu sunt încă în joc. Există încă o mulțime de stânga rasă și acum ne confruntăm cu trei etape de munte adevărați. "

    Valverde, inca amar despre pierderea 55 secunde intr-un accident sa în eșaloanele în stadiul 4, pare a demisionat la curse pentru podium. Înapoi la 1:20, el are nevoie pentru a câștiga timp pe Froome pentru a vă deplasa în sus în teritoriul podium și admite că victoria categorică ar putea fi dincolo de înțelegerea lui.

    "Contador și Purito sunt puternice acum și au avantajul, în timp ce se pare Froome este obosit de turism, dar el e încă acolo, așa că va fi o luptă grea", a spus Valverde. "Eu sunt acum 1:20 spate, dar mai aproape de podium decât oricând. Vom vedea cum răspund picioarele în Asturias, deoarece aceste trei zile ar trebui să decidă mult. "

    Vuelta nu este vorba doar de lider patru, desigur, și alții se vor lupta pentru victorii scenă și de a îmbunătăți pozițiile lor GC.

    Rabobank are trei piloti in top 10, cu Robert Gesink a cincea, la spate 2:59. Olandezul inalt adăpostește încă ambițiile pentru podium finala de la Madrid.

    "Mă simt mai bine ca Vuelta se desfasoara", a spus Gesink. "Sper că va continua așa și picioarele pot răspunde la mai urcă. Vreau să vă deplasa în sus și să încerce să fie pe podium la Madrid. "

    Altele, cum ar fi Nicolas Roche (AG2R La Mondiale), al șaptelea de la 4:22 spate, și Talansky Andrew (Garmin-Sharp, al optulea la spate 5:17, va fi în căutarea de a consolida magazii lor pe partea de sus-10 locuri de gabarit Talansky,. de echitatie la doar a doua sa mare turneu, speră că mai mult, mai stabile urcă sunt mai potrivite pentru stilul său de echitatie decât scurt, Purito stil urcă Vuelta a văzut până acum.

    "Chiar nu știu ce să ne așteptăm în Asturia. Pe hârtie, acestea ar trebui să-mi potrivi mult mai bine decât ceva de genul (Ezaro) făcut-o. Am văzut zi, cum ar fi Arrate și Andorra au fost mai bine pentru mine ", a spus Talansky. "E un fel de teritoriu necunoscut. E un fel de ura finală a acestui Vuelta. Pentru o mulțime de tipi, cum ar fi Valverde, Contador, Froome și Rodriguez, ei știu ce au de gând să facă, dar cred că pentru o mulțime de băieți, e necunoscut. Cei care au făcut Turul poate sunt obosit, pentru mine este o experiență nouă pentru a încerca să păstreze în partea de sus a intra în această a treia săptămână. "

    Talansky este liniște optimist că poate atârna greu împotriva alpiniști de top și continuă să facă progrese în lucrarea sa pe termen gravă întâi la GC într-un turneu de trei săptămâni Grand.

    "Sunt foarte mulțumit de modul în Vuelta a mers atât de departe", a spus Talansky. "Am avut o forma buna la Tour de l'Ain (care a castigat). Pur si simplu nu am stiut ce sa se astepte de la acest nivel, și indiferent de ceea ce se întâmplă în restul cursei, m-am dovedit mie insumi si cu oamenii pe care eu nu am ceea ce este nevoie pentru a fi un concurent turneu mare în viitor . "

    Trei zile-drepte brutale ale alpinism peste Asturias va oferi Talansky și oricine altcineva, cu un băț de măsurare bună de unde sunt.
    Vizualizări: 457 | Adăugat de: Iulian | Rating: 4.0/1
    Total comentarii : 0
    Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
    [ Înregistrare | Autentificare ]