Meniu site
  • Calendar
    «  Octombrie 2012  »
    LnMrMrcJoiVnSaDm
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031
    Sondajul nostru
    Evaluează site-ul meu
    Total răspunsuri: 25
    Căutare
    Mini Profil
    Vizitator

    Oaspete

    Oaspeții, vă rugăm să vă înregistrați sau să vă logați!

    Statistici
    Principală » 2012 » Octombrie » 28 » Puterile Q & A: Efectuarea de modificări mari stilului de viata pentru 'eco
    01:56
    Puterile Q & A: Efectuarea de modificări mari stilului de viata pentru 'eco







    Domnind SUA cyclocross campion Jeremy Powers (Rafa-Focus) este în partea de sus a jocului său. Fiziologie și mintea sunt perfecționate pentru exploziile rapide și de scurtă durată a punchiest nisa de ciclism. El a început său sezon cu o victorie la Clif Bar CrossVegas, a castigat fiecare cursa UCI C1 în Statele Unite în acest sezon, și a plecat recent, doi pentru doi de la US Trek Gran Prix de cyclocross Smartwool Cupa în Fort Collins, Colorado.

    Puterile marcat cel mai mare rezultat al său sezon duminică, și nu a fost o victorie cursa.

    Așa cum el se concentrează în pe Louisville, Kentucky, în luna februarie, site-ul de prima cyclocross campionatele mondiale a avut loc vreodată în afara Europei, el a urmărit puncte UCI in America de Nord si Europa, de la Cupele Mondiale la USGPs și totul în între, în căutarea de a câștiga suficient pentru un rând din față a începe.

    E bine pe drum.

    După o terminat pe locul șapte la oprire weekend-ul trecut Cupa Mondială din Tabor, Republica Cehă, cea mai bună Cupa rezultat Mondială pentru un bărbat american, el stă 10 pe puncte UCI, 126 de puncte în spatele Aernouts Bart, belgieni sasea in clasament. Cu a treia asezare fostul campion mondial Zdenek Stybar curse un program limitat in acest sezon, Powers este un singur loc de pe rândul din față râvnit și de călărie ca el merită să fie acolo.

    VeloNews prins cu nativ Connecticut, în Republica Cehă, înainte de a rundă în acest weekend a doua a Cupei Mondiale de la Pilzen.

    VeloNews: Cum te simti să pretindă cel mai bun rezultat-vreodată Cupa Mondială de către un bărbat american?

    Jeremy Powers: E minunat. Scopul pentru mine a fost să intre în top cinci. Când am fost de echitatie pe locul cinci, m-am simțit ca și cum cineva ar fi după punerea o mulțime de timp și efort în ceva. La acel moment, am fost toți ochii, mă uitam la toate, au existat o mulțime de lucruri care trec prin mintea mea. "Ah, se simte atât de bine să fiu aici, chiar acum." A însemnat mult pentru mine. Mergând mai departe în acest week-end, la Pilzen, am o altă șansă de a face acest lucru. Când ești pe locul al cincilea, lumina este la capătul tunelului. Te apropie fața de aceste curse pe care le-am încercat toată viața ta pentru a ajunge la. Încep să realizeze acele obiective - setați-le și bifați-le pe - așa cum am merge.

    VN: De ce ești atât de sigur că puteți fi în top cinci la o Cupa Mondiala in acest an?

    JP: Pentru că nu fac nimic în afară de mersul cu bicicleta mea [rade]. Au fost atât de mulți ani în cazul în care am făcut lucruri mult mai mult ca DJ pe care partidul, sau sa ies cu prietenii mei, sau având ca bere in plus, sau mananca chestia aia pe care am știut că într-adevăr nu ar trebui. Am fost mult mai gravă în abordarea mea și în timp am dedicat la tot. Am avut această realizare - vârsta mea de curse pe permisul meu este de 30, nu am putut sa cred - deci nu a fost acest moment cand totul clic pentru mine.

    Este într-adevăr a început anul trecut cu cetățenii și m-am gândit la mine, "Omule, dacă vreau asta, acest lucru nu va fi aici pentru totdeauna si am într-adevăr nevoie să se concentreze pe tot." Este doar a fost o mulțime de schimbări mici în mi stilul de viață și modul în care am aborda lucrurile și cantitatea de timp am dedicat la mine.

    VN: Care a fost sursa de inspiratie pentru aceasta schimbare? Le-a venit din interior, sau este cineva acolo care te-a inspirat?

    JP: Am fost inspirat de victorie Bradley Wiggins ", de la turism, pentru sigur. M-am simțit ca și cum, "Whoa, rahat sfânt, tipul ăla" ... Nu știu Wiggins, la toate, dar de la toti cei care mi-a spus, el a castigat Turul Frantei curat și m-am uitat la asta și m-am gândit, "Wow, aceste sunt oameni reali care sunt doar dedicandu "Când a spus el chestii de genul," Am fost de fapt curse mizerabil., nu am fost chiar fericit, am fost de gând să culcare foame, "da, știu ce e! Am făcut asta de asemenea.

    Cu Campionatele Mondiale de la statele membre și oportunitatea pe care pe care a prezentat cu mine fiind campion național, a fost într-adevăr foarte important pentru mine. Cred că e un punct de cotitură pentru cyclocross în Statele Unite, este ceva ce eu sunt foarte pasionat. Cred că oricine a urmărit vreodată orice episod din "spatele barierelor", se poate vedea că e mai mult despre prezentarea sportului și culturii pe care o avem și ceea ce se întâmplă în Statele Unite ale Americii. Între bărbații și femeile care fac acest lucru la nivel de top, ne-am creat cu adevărat de nișă noastră de sport. Deci, atunci când vine vorba de-a lungul Louisville, există această oportunitate uriașă de a face cyclocross iasă în evidență și să aibă oameni acorde o atenție la ea, din cauza acestui eveniment monumental în luna februarie.

    Toate aceste lucruri, inclusiv chestia aia cu Bradley Wiggins - că abilitatea de a se concentra și nu înșurubați în afara, sau în jurul valorii de pula, sau DJ, sau a băuturilor - toate acele lucruri care pareau ca au fost importante doar nu par a fi la fel de importante. E mai mult ca, "Hei, as putea beneficia de un masaj și un pahar de legume proaspăt stoarse ... voi lua un pui de somn la ora 1:30 și apoi voi merge pentru o rulare în după-amiaza", față de înainte, atunci când a fost "vin acasă, se joacă cu câinele, cosi gazonul, alerga în jurul valorii de ca un Banshee, faci ceva pentru prietenul meu, du-te bea o bere, cineva antrenor." E doar diferit. E doar a fi mult mai grave.

    VN: Nu te trezești în fiecare dimineață și să se gândească campionatele mondiale?

    JP: E cu siguranta acolo. Eu nu pun întreaga mea viață în această cursă și nu mă trezesc în fiecare dimineață spunând, "Argh, Louisville." Mă uit la acest sezon întreg ca cel mai bun cal de curse despre a fi "eco pe care eu pot fi. Da, acesta este un lucru mare și nu am de fitness mare, chiar acum, am planificat și am făcut de lucru și se reunesc pentru mine, dar scopul este doar de a fi cel mai bun pe care pot fi și de a face ceva, sperăm, specială, în februarie, dar, de asemenea, în general, punerea toată lumea de pe harta în măsura în care luarea piloti din America de Nord în serios și prezentarea pe care se poate face.
    Vizualizări: 505 | Adăugat de: Iulian | Rating: 5.0/1
    Total comentarii : 0
    Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
    [ Înregistrare | Autentificare ]